ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ευρώπη γίναμε

Έκρηξη σημειώθηκε στο αυτοκίνητο του δοτού πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος και οι δυο αστυνομικοί που τον συνόδευαν.
Πολλοί Έλληνες δεν θυμόντουσαν τον Λουκά Παπαδήμο, οπότε είδαν ξαφνικά το όνομά του στα social media, και νόμιζαν πως είναι νέος παίκτης στο Survivor.
Γρήγορα συνειδητοποίησαν πως ο Λουκάς Παπαδήμος ήταν εκείνος για τον οποίο οι New York Times είχαν γράψει πως έγινε πρωθυπουργός μετά από πραξικόπημα (σ.σ. Συγγνώμη αν ενοχλείται κάποιος από αυτό αλλά οι New York Times το έγραψαν –μετά από εμένα βέβαια– αλλά ποιος θέλατε να το γράψει;Η «Καθημερινή» που θα κάνει πάρτι ακόμα και με κυβέρνηση Χρυσής Αυγής;)
Οπσωσδήποτε, είναι χτύπημα για την Δημοκρατία η επίθεση σε έναν δοτό πρωθυπουργό που έγινε πρωθυπουργός με πραξικόπημα.
Δεν είναι χτύπημα στην Δημοκρατία η ανατροπή του εκλεγμένου πρωθυπουργού και η αντικατάστασή του με έναν μη εκλεγμένο πρωθυπουργό.
Όχι, αυτό είναι καλό για την Δημοκρατία. Δεν ξέρετε εσείς.
Από την άλλη, μπορούμε να πούμε πως αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου έσωσαν την ευρωπαϊκή τιμή της Ελλάδας.
Δεν γίνεται να πέφτουν βροχή οι βόμβες και οι επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα να μην σκάει ούτε στρακαστρούκα.
Γελάνε οι Ευρωπαίοι μαζί μας.
Και οι ανόητοι μενουμευρώπηδες, αντί να χαρούν που έσκασε μια βομβίτσα και στην Ελλάδα -και νιώσαμε κι εμείς για λίγο Ευρωπαίοι-, αρχίσανε τα «τι θα πουν οι ξένοι;».
Τι θα πουν οι ξένοι, ρε ζώα;
Θα πουν ότι η Ελλάδα έγινε Ευρώπη.
Βέβαια, και η Ευρώπη, τώρα τελευταία, έχει γίνει Μέση Ανατολή, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
«Δεν θα έρθουν οι τουρίστες μετά την επίθεση στον Παπαδήμο» λένε οι μενουμευρώπηδες.
Βρε ζώα, ο τελευταίος τουρίστας από την Γερμανία, την Γαλλία, την Βρετανία και τις ΗΠΑ, ξέρει πως στην Ελλάδα είναι πιο ασφαλής από το σπίτι του.
Χτες, ένα ζευγάρι Γάλλων μου είπαν αυτό ακριβώς: ότι στην Ελλάδα αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια απ’ ό,τι στη χώρα τους.
Με την ευκαιρία, θέλω να καταδικάσω σε ισόβια τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται.
Δεν φτάνει, όμως, να καταδικάζουμε τη βία.
Πρέπει και να την ξεματιάζουμε πού και πού.
(Επειδή ζούμε στη χώρα της βαριάς ανοησίας -και πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν καν τι διαβάζουν-, θέλω να πω πως προειδοποίησα πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια ότι η πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας και του Συντάγματος -και η μη απόδοση Δικαιοσύνης για την χρεοκοπία της χώρας-, θα έφερνε ανωμαλία και εξαιρετικά άσχημα γεγονότα.
Τον Οκτώβριο του 2015, απαντώντας σε έναν αναγνώστη, έγραφα: «αμέσως μετά τη συμφωνία που έκανε ο Τσίπρας αγνοώντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως τον επόμενο χειμώνα οι βόμβες θα πέσουν βροχή στην Αθήνα. Μάλιστα, έγραψα στις 28 Ιουλίου ‘Έχω την εντύπωση πως -μετά το νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και την πλήρη αδιαφορία της κυβέρνησης για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος- τους επόμενους μήνες θα γεμίσει η χώρα επαναστατικές οργανώσεις.’. Προσοχή, δεν το ευχήθηκα, το προέβλεψα. Μου φαίνεται λογική σκέψη. Μακάρι να κάνω λάθος. Πάντως, η κατάσταση στην χώρα είναι κατάσταση ανωμαλίας, αφού μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού δεν εκπροσωπείται στην Βουλή.».
Ας συνεχίσουμε να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί στη χώρα μας.
Και θα δείτε και τα καλύτερα.)

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ